Varmeinstallation

Jordvarme

Certificeret Thermia (tidl. Danfoss) varmepumpe forhandler.

Søholt Smedie er certificeret forhandler af Thermia heat pumps (tidl. Danfoss heat pumps) varmepumper. udført som vand/vand samt luft/vand. Brug jorden eller luften til at producere varme i dit hus. Vi har stor erfaring inden for varmepumper, nyinstallationer såvel som service på allerede etablerede anlæg. Søholt Smedie råder over egen gravemaskine til nedlægning af jordvarmeslanger, vi klarer altså hele opgaven.

Måske har du lyst til at få et uforpligtende tilbud? Ring nu på 98 95 12 27

Bio & fastbrændsel

Bredt udvalg af bio og fastbrændselskedler.
Søholt Smedie er servicecenter for Passat Energi, som har et bredt sortiment af biobrændselskedler, herunder stokere eller automatisk fyrede anlæg samt fastbrændselskedler. Vi har et bredt lager til alle Passat Energis produkter, som gør at vi hurtigt og effektivt kan løse de opgaver der måtte opstå.

Måske har du lyst til at få et uforpligtende tilbud? Ring nu på 98 95 12 27

Fjernvarme

Vi servicere din fjernvarmeinstallation
Søholt Smedie har den nødvendige viden og erfaring til at servicere alle former for fjernvarmeinstallationer, med de nødvendige kurser og uddannelser i bagagen. Skulle din varmeregning være for stor, kan et lille servicebesøg hvor den nødvendige indregulering foretages give en bedre effekt samt en besparelse.

Søholt Smedie udfører service på fjernvarmeinstallationer med den nødvendige viden og erfaring som er påkrævet gennem Fjernvarmebranchens Serviceordning. Med fjernvarme er det vigtigt, at anlægget er udført med de rigtige produkter samt er rigtigt dimensioneret og indreguleret. Er du i tvivl om dit fjernvarmeanlæg er veltrimmet så kontakt Søholt Smedie.

Olie, gas, sol mm.

Eksperter i alle former for energikilder
Søholt Smedie udfører montering og service på stort set alle former for energikilder om det er olie, gas, solvarme eller kombinationer af energikilder. Vi forhandler og servicerer de kendteste mærker, med vægt på kvalitet.

Måske har du lyst til at få et uforpligtende tilbud? Ring nu på 98 95 12 27

Gulvvarme / radiator / strålevarme

Vi arbejder med alle slags varmeafgivende apparater.
Søholt Smedie projekterer, dimensioner, monterer og servicerer alle former for varmeafgivende apparater, herunder gulvvarme og radiatorer. Vi har et indgående kendskab til styringsformer fra eksempelvis Danfoss, men også andre producenter. Vor opgave er at sikre at varmeanlægget er rigtigt indreguleret, så energien udnyttes mest hensigtsmæssigt inden vi forlader opgaven.

Måske har du lyst til at få et uforpligtende tilbud? Ring nu på 98 95 12 27

Skriv en besked